Bolaget ska bedriva förmedling av restaurangkök, restauranglokaler, rådgivning, affärsutveckling och konsultation inom främst mat- och drycksektorn samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 100 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 737 | -627 | -3 233 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 736 | -618 | -3 240 |
Årets resultat (tkr) | -1 736 | -618 | -3 240 |
Summa tillgångar (tkr) | 12 046 | 9 425 | 5 561 |
Antal anställda |
2024-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 100 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 737 | -627 | -3 233 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 736 | -618 | -3 240 |
Årets resultat (tkr) | -1 736 | -618 | -3 240 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 11 266 | 8 574 | 1 298 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 779 | 850 | 4 263 |
Tillgångar (tkr) | 12 046 | 9 425 | 5 561 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 11 937 | 9 167 | 4 785 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 109 | 257 | 776 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 12 046 | 9 425 | 5 561 |
2024-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | -627.0% | 0.0% |
Soliditet | 99.1% | 97.3% | 86.0% |
Kassalikviditet | 714.7% | 330.7% | 549.4% |
Dark Edition AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Cloud RE Group AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva förmedling av restaurangkök, restauranglokaler, rådgivning, affärsutveckling och konsultation inom främst mat- och drycksektorn samt därmed förenlig verksamhet.